January 13, 2022

Romeo ndërrohet me Donaldin, banorët shtangen, si reagon Betarix

Shpërndaje lajmin

“Vëllai i Madh” vendosi këtë mbrëmje banorët në një ‘grackë’ të madhe.

Romeo hyri në shtëpinë më të famshme në Shqipëri dhe pasi veshi rrobat e vëllait shkoi pranë banorëve. Ata e panë çuditshëm, po nuk reaguan. Beatrix tha “po më tremb”, duke menduar se në dhomën e rrëfimit ka ndodhur diçka jo e mirë.

Ai madje hyri direkt në bisedë, duke kritikuar Sabianin pasi u shfaq një videoklip, ku këngëtari thotë se “Beatrix vetëm di të puthet”.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *