Rrebeshi përmbyt shtëpi, rrugë dhe qindra hektarë tokë në Lezhë

Shpërndaje lajmin

Banorët eLezhës u zunë në befasi të enjten, pasi një rrebesh me rreth 70 milimetra shi në një kohë të shkurtër, përmbyti një pjesë të rrugëve dhe disa dhjetëra banesa. Problematika më e madhe u paraqit në fshatin Lalm i Ri, ku dalja nga shtrati e kanaleve kulluese përmbyti shtëpitë e banorëve. “Kam 30 centimetra […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *