September 25, 2021

Rregullat e reja në Gjenevë shkaktojnë reagime të ndryshme

Shpërndaje lajmin

Reagimi i rregullave të reja në Gjenevë është i përzier. Ministri kantonal i Shëndetësisë, Mauro Poggia, thotë se ai është befasuar këndshëm – sigurisht pasi disa aktivitete të brendshme janë tani të mundshme, të tilla si kinemaja dhe qendrat e fitnesit.

Por ai e pranon që nuk është domosdoshmërisht një lajm i shkëlqyeshëm për të gjitha baret dhe restorantet pasi shumë nuk kanë tarraca që mund të përdorin.

Kreu i shoqatës së kafeneve në Gjenevë, Laurent Terlinchamp, thotë se ky nuk është një lajm i mirë ose një lajm i keq – është thjesht një lajm, përcjell albinfo.ch.

Ai thotë se disa do të bëjnë pak më mirë – por situata është aq serioze sa nuk mund të jetë i lumtur për këtë. Ai thotë se po pret të shohë se si kantoni zbaton rregullat e reja federale.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *