Shpërndaje lajmin

Gjykata e Durrësit, ka vendosur detyrim paraqitjeje për gjyshen e 3-vjeçarit, e cila për disa ditë mbajti nipin e saj larg të ëmës.
Kujtojmë se  Bahrie Gjuni, është vetëdorëzuar në prokurorinë e Durrësit bashkë me nipin e saj.
Ajo ka deklaruar se gjithçka e bëri në emër të dashurisë për nipin dhe dëshirës për ta rritur atë vetë, pas vdekjes së djalit aksidentalisht.
Presioni policor, kërkimet e shumta dhe negociatat me familjarët e saj çuan në vetëdorëzimin e gjyshes së bashku me të miturin, i cili në gjendje të mirë shëndetësore u mor nga e ëma Ille Gjuni, e cila gjithë këto ditë lutej të shtrëngonte sërish në krahë fëmijën e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *