Rrëmbeudhe e mbajti të fshehur për një javë nipin e saj, arrestohet gjyshja e 3-vjeçarit

0
Shpërndaje lajmin

Policia ka arrestuar gjyshen e 3-vjeçarit, e cila e rrëmbeu dhe e mbajti të fshehur për një javë këtë të fundit.
3-vjecari durres
Bahrije Gjuni është personi i tretë i arrestuar në lidhje me këtë ngjarje, ndërsa në dëshmi është shprehur se kanë marrë nipin sepse kanë dashur ta rrisin vetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *