Rreth 30 vite më parë, edhe sot gëzojnë po të njëjtën famë dhe sukses! E gjeni dot se për cilin çift bëhet fjalë (FOTO LAJM)

Shpërndaje lajmin

Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë ndër çiftet më të dashura shqiptare. Këngëtarët kanë fituar zemrat e publikut me thjeshtësinë që i karakterizon dhe gjithmonë flasin hapur për marrëdhënien e tyre, duke treguar se janë shumë të dashuruar.
Gjithashtu ato komentohen shumë për pamjen e tyre dhe paraqitjen shumë të bukur e të rregullt.

Por a i njohët në këtë foto para gati 30 vitesh. Të dy duken shumë ndryshe. Mihrija me flokë të errët dhe Naimi me flokë të gjatë.
Prindërit e Platorit duket se kanë ndryshuar shumë pamjen, por jo rininë që i karakterizon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.