September 20, 2021

Rreziku nga Covid, Algjeria do të prodhojë vaksinën kineze Sinovac

Shpërndaje lajmin

Algjeria do të prodhojë vaksinën kineze Sinovac.

Lajmi u njoftua nga Ministria e Industrisë Farmaceutike, ndërsa vendi më i populluar në Magredb po përballet më një rifillim të pandemisë.

Ndërkohë ekspertët kineze kanë inspektuar pajisjet dhe materialet dhe prodhimit të Sinovax në të fabrikë të grupit farmaceutik shtetëror Saidal në Konstandin./abcnews.al/


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *