Rritet bilanci i luftës, sa viktima ka humbur makineria vrastare e Putin

Shpërndaje lajmin

Nga 24 shkurt deri më 26 mars, trupat ruse humbën rreth 16,400 personel. Këtë e ka bërë të ditur Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës.
Armiku i Ukrainës, humbi gjithashtu 575 tanke, 1,640 transportues të blinduar, 293 sisteme artilerie, 91 MLRS, 51 sisteme luftarake kundërajrore, 117 avionë, 127 helikopterë, 1,131 automjete, 7 anije/varka, 756 tanke operacionale UAV dhe karburant, niveli, 19 njësi pajisje speciale dhe 2 sisteme të lëvizshme SRBM.
Ministria vëren se të dhënat janë duke u përditësuar. Llogaritja është e ndërlikuar nga intensiteti i lartë i armiqësive. / /

Leave a Reply

Your email address will not be published.