Shpërndaje lajmin

Bordi i Transparencës ka caktuar çmimet e reja për karburantet.
Nga kjo e enjte, një litër naftë do të shitet me 229 lekë/litri. benzina do të shitet 203 lekë/litri, ndërsa gazi i lëngshëm 78 lekë/litri.
Një ditë më parë Bordi i Transparencës vendosi që një litër naftë të shitej me 219 lekë për litër, ndërsa benzina me 195 lekë/litri
Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 29 shtator ora 20:00 dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.
 
LEXONI GJITHASHTU:

Ulet çmimi i naftës, vendos Bordi i Transparencës
Bordi i Transparencës: Rritet nafta, ulet gazi, nuk ndryshon benzina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *