Rritet sërish çmim i naftës dhe benzinës në Maqedoninë e Veriut

0
Shpërndaje lajmin

Çmimi i benzinës dhe naftës do të shtrenjtohet për 1.5 denarë, në Maqedoninë e Veriut.
Nga Komisioni Rregullator për Energjetikë njoftojnë se për 1.5 denarë do të rritet edhe çmimi i vajit ekstra të lehtë.
Çmimet sipas vendimit të fundit:
Nafta: 81.0 den/l
Benzina BS-95: 86.5 den/l
Benzina BS-98: 88.5 den/l
Vaji ekstra i lehtë: 80,5 den/l

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *