Rritja e çmimit të naftës po falimenton peshkatarët

0
Shpërndaje lajmin

Për 23 vjet me radhë, Adriatik Qaja dilte në det me anijen e tij të peshkimit dhe punësoi më vonë peshkatarë të tjerë. Por rritja e fundit e çmimit të naftës dhe mungesa e ndihmës e vulosi fatin e biznesit të tij. “Duke qenë se çmimi i naftës u rrit e po ashtu dhe taksat […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *