Rrjeti Global i Bizneseve Shqiptare sot filloj eventin e 10-të vjetorit

0
Shpërndaje lajmin

Rrjeti Global i Bizneseve Shqiptare, kryesisht ato nga Diaspora, Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia, sot po festojnë 10-vjetorin e krijimit të Rrjetit Global të Bizneseve Shqiptare, shkruan albinfo.at.
Vlen të theksohet se ky event  i 10-vjetori kurorëzon të gjitha sukseset e deritanishme të Rrjetit, i cili nga viti i themelimit ka mbledhur në Prishtinë dhe qytetet e tjera shqiptare qindra-mijëra biznese nga Diaspora, duke u bërë kështu faktori kryesor ekonomik që ndikoi në rritjen e exportit që është dëshmuar vite me radhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *