Sa fije shkrepse shihni në foto? Vetëm 2% e njerëzve arritën ta zgjidhnin këtë enigmë për 1 arsye

Shpërndaje lajmin

Kjo është një enigmë e re që qarkullon në internet dhe thonë se 99 për qind e njerëzve nuk dinë ta zgjidhin.Pyetja është e thjeshtë: sa fije shkrepse shihni në këtë foto?
Përpiquni fillimisht ta jepni vetë përgjigjen dhe ne ju lëmë zgjidhjen më poshtë.

Përgjigja e saktë është tetë, por është shumë e vështirë të arrihet. Të gjithë mund t’i shohim dhe numërojmë pesë shkrepset përpara çakmakut, por ajo që i ngatërron të gjithë është reflektimi në çakmak, aty shohim edhe pesë shkrepse, por vetëm tre prej tyre nuk janë pasqyrim i atyre ekzistueseve, gjë që pakkush mund ta bëjë. Pra, në përgjithësi është numri tetë.
Sa kohë ju është dashur për të zgjidhur enigmën?/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *