Sa grekë dhe shqiptarë janë në Himarë? Çani: Dyshimet si do manipulohet censusi

0
Shpërndaje lajmin

Gazetari Arjan Çani tha në emisionin Noë në Euronews Albania se ekziston mundësia që shifrat e censusit në Himarë të manipulohen.
Sipas tij, nëse në censusin e fundit kanë rezultuar 11, 6 për qind grekë, në censusin e ri mund të rezultojnë vetëm 3-4 për qind grekë.
“Kush e kontrollon vërtetësinë e shifrave të censusit? Dyshimi im është… zyrtarisht nga censusi i bërë para 10 vjetëve sa janë deklaruar që janë grekë, 11, 6 për qind. Ky censusi kur të mbarojë, dyshimi im është se në Himarë do dalin 3-4 për qind grekë”, tha Çani.
 
LEXONI GJITHASHTU:

Çani: Pse gjithë ky mllef?!/Hide: S’ja kishim për borxh atyre që zgjodhën Belerin…
Arian Çani: Fredi Beleri është një i burgosur politik

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *