Sa janë shanset për të votuar Erion Veliajn? Përgjigjen qytetarët e Tiranës

Shpërndaje lajmin

Barometri në Euronews Albania ka pyetur qytetarët e Tiranës se sa shanse ka që në 14 maj të zgjedhin sërish Erion Veliajn për të drejtuar qytetin. Numri i qytetarëve që janë përgjigjur padyshim do të votoj Veliajn ka pësuar një rënie nga 28.8% që ishin në shkurt në 26.4% në mars.
Po ashtu një rënie ka pasur edhe numri i atyre që janë shprehur ndoshta nuk do të votojnë Veliajn nga 12.4% në shkurt në 12% në mars.
Ndërsa rritje ka pasur numri i qytetarëve që janë shprehur ndoshta do ta votojnë Veliajn nga 25.3% që ishte në shkurt në 29.2% në mars.
Po ashtu rritje ka pasur edhe numri i qytetarëve që janë shprehur se padyshim nuk do ta votoj nga 26.7% që ishte në shkurt në 27.7% në mars.
Kur shohim se bashku numrin e qytetarëve që janë shprehur padyshim do ta votoj dhe ndoshta do ta votoj Erion Veliajn në 14 Mars nga 54.1% që ishte në shkurt ka shkuar në 55.6% në mars.

#tdi_1_530 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://euronews.al/wp-content/uploads/2023/03/page-2-9.png) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1_530 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://euronews.al/wp-content/uploads/2023/03/page-1-11.png) 0 0 no-repeat;
}

1 of 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *