Sa para ju duhen për të qenë te njerëzit më të pasur të Zvicrës?

0
Shpërndaje lajmin

Për t’u numëruar në mesin e 1-përqindëshit më të pasur të njerëzve që jetojnë aktualisht në Zvicër, do t’ju duhen pak më pak se gjashtë milionë franga në asete.
5,915,493 franga është numri magjik që do t’ju duhet të arrini në vlerë neto për t’u konsideruar një anëtar i një përqindëshi më të lartë të vendit, shkruan The Local, përcjell albinfo.ch.
Ky është pragu i dytë më i lartë i pasurisë së çdo vendi, sipas një raporti të ri nga kompania e menaxhimit të aseteve Knight Frank.
Zvicra vjen e dyta, shumë pas Monakos. Rreth një e treta e banorëve në shtetin e vogël janë milionerë dhe do t’ju nevojiten pak më shumë se 11 milionë franga në asete për t’u konsideruar në një përqindje të lartë kombëtare atje – pothuajse dyfishi i asaj që ju nevojitet në Zvicër, përcjell tutje albinfo.ch.
Megjithatë, Zvicra ka një epërsi të rehatshme në pozitën e dytë mbi pothuajse të gjithë të tjerët.
Pjesa tjetër e pesë topave të raportit ndodhen jashtë Evropës. Në të tretën, do t’ju duheshin pak më pak se pesë milionë franga në asete për të qenë në një përqindje në Australi.
Më pas do t’ju duheshin rreth 4.5 milionë franga në vlerë neto për të bërë një përqindje në Zelandën e Re ose në Shtetet e Bashkuara – të cilat dolën respektivisht në vendin e katërt dhe të pestë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *