“S’dua asnjë lek vetë”/ Juli i Përputhen: Me lekët e Giveaway-t do ia jap një jetimoreje

Share

Juli i Përputhen në fund të debatit që pati me Sindin ditën e sotme në Prime premtoi diçka shumë të veçantë.

Ai ka paralajmëruar një Giveaway, madje ai ka thënë se të gjitha paratë që do të fitojë do t’i dhurojë për një jetimore.

Juli: Do bëjë edhe unë një GiveAway dhe të gjitha paratë që do marr do ja dhurojë një jetimoreje. Të gjitha 100%.


Share

Komente