Shpërndaje lajmin

Dihet mirë që Kina ka marinën dhe rojën bregdetare më të madhe në botë – rezultat i një rritjeje dhjetëfish të shpenzimeve ushtarake  që nga viti 1995 – të cilat i përdor për të çuar përpara revizionizmin e saj të ashpër. Por ka gjithashtu shumë politika, projekte dhe aktivitete më pak të njohura – në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *