Seksizmi si ana e dukshme e paaftësisë dhe papërgjegjshmërisë

Shpërndaje lajmin

Imagjino që je një prind të cilit i ka ikur nga shtëpia vajza minorene. Je mjaftueshëm i shqetësuar sa të shkosh në polici. Ka shumë gjasa që vajza të ketë ikur vetë. Një aventurë pa pasoja. Dhe ka një probabilitet të vogël, por aspak të papërfillshëm që të ketë rënë viktimë e trafikut të qenieve […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *