Seksolgu Fejza: Për dikë mjafton më bë seks një herë..

0
Shpërndaje lajmin

Seksologu Hajrullah Fejza ka folur për problemet seksuale te të rinjët kryesisht por edhe te të rriturit.
Fejza në Natë Vere në T7 ka thënë se problemet janë të shfaqura edhe të çiftet që kanë nga shtatë e më shumë vite martesë.
“Për dikë mjafton më bë seks një herë në vit, ose në muaj, tjetri ka nevojë me bë seks çdo natë. Shumica e problemeve janë me bazë psikologjike dhe kërkojnë trajtim psiko-seksual.
Kjo vjen si mungesë e edukimit seksual në shkolla, si mungesë e komunikimit”, ka thënë Fejza.
Ai tha se njerëzit të soksologu nuk shkojnë vetëm për këshillime por edhe për shërim, me barna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *