Serbia duhet të mësojë nga dështimi i Rusisë në Ukrainë

Shpërndaje lajmin

Një gjë është e qartë nga pushtimi i paligjshëm i Ukrainës nga Rusia: Rusia ka dështuar në mënyrë spektakolare për të arritur ndonjë nga objektivat e saj strategjikë në një luftë që ajo besonte (sikurse shumica e botës) do të përfundonte brenda pak ditësh. Ka shumë arsye për këtë dhe shumica janë diskutuar shumë nga […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.