January 25, 2022

Se*s dhe drogë, pamjet brenda festës misterioze në tunelin e Baldushkut (VIDEO)

Shpërndaje lajmin

Një tunel në të dalë të Tiranës i cili gjatë komunizmit përdorej për municione ushtarake, fundjavën që lamë pas ishte vendi i përzgjedhur për një festë sekrete “rave” të organizuar në brendësi të tij nga një grup të huajsh, mes muzikës elektronike techno, drogës, seksit dhe simboleve.

Më poshtë shihen edhe pamjet e shfrenuara nga festa./ /


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *