Sezoni i pishinave të jashtme është kthyer në Austri

Shpërndaje lajmin

Pishinat publike të jashtme të Austrisë janë rikthyer në punë dhe banorët do të jenë në gjendje të shijojnë diellin dhe të notojnë përreth që nga 2 maji. Për më tepër, për herë të parë në dy vjet, vizitorët e Bäder nuk do të duhet të ndjekin asnjë kufizim për koronavirusin, njofton albinfo.at.
Në vitet e tjera, qasja në pishina ka qenë e kufizuar, me kërkesat e vaksinimit, njerëzit duhej të mbanin maska, madje disa pishina publike austriake u mbyllën gjatë muajve më të këqij të pandemisë.
Në kryeqytetin Vjenë njerëzit do të kenë mundësinë të vizitojnë disa zona të reja dhe të përmirësuara në disa nga pishinat publike të qytetit. Pra, është koha për të nxjerrë pajisjet e notit nga Keller. /Albinfo.at

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *