SH.K.A “Dardania” nga Winterthuri organizon manifestim për nder të pavarësisë së Shqipërisë

0
Shpërndaje lajmin

Duke ju ftua në festën e përbashkët, ajo ka bërë pregaditjet me kohë për festën e 28 Nëntorit dhe Pavarësisë së Shqipërisë, edhe ate pikërishtë për popullatën e gjërë dhe pa kurrfarë çmimi apo interesi komercial, sepse për ju kanë dhënë donatorët tanë, në mënyrë që të fetojmë së bashku krejt shqip!
Manifestimi mbahet më 02 dhjetor 2023, në Hotel Zentrum Töss, Zürcherstrasse 106, 8406 Winterthur, nga ora 19:30.
Kuptohet në fillim me një apero të vogël, për të vazhdua kështu me programin aristikë  të këngëve dhe valleve krejt thuaja se të reja me gjithë veshjet kombëtare të trevave tona, të kësaj vatre kulturore tash e 29 vite të veprimëtarisë së saj.
Natyrishtë se janë të ftuar edhe diplomacia jonë në Zvicër, ca prej tyre, veq se e kanë konfirmua pjesëmarrjen. Mandej mediat këtë manifestim do ta përcjellin edhe mediat tona në Kosovë dhe Shqipëri, si dhe bashkëpunëtorët tanë  në Kosovë me projektin e shkurtër filmik “Mobikino” të sjellë nga lavdim Klaiqi. Po ashtu janë të ftuar si musafirë edhe shoqëritë dhe ansamblet si motra, që veprojnë në Zvicër e gjetiu.
Ju mirëpresim me kënaqësi:
Stafi organizativ i SH.K.A “DARDANIA”
Numri kontaktues: +41 79672 41 82

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *