SHBA i kërkon Shqipërisë të mundësojë votën e diasporës

Shpërndaje lajmin

Ambasadorja  e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri, Yuri Kim, u ka bërë thirrje autoriteteve shqiptare që sa më parë të mundësojnë votimin e diasporës në zgjedhjet që organizohen në Shqipëri, transmeton Albinfo.ch.
“Ne inkurajojmë Shqipërinë që të mundësojë votën e diasporës sa më shpejt që të jetë e mundur, siç e kërkon Kushtetuta. SHBA është e kënaqur të mbështesë Shqipërinë në përpjekjet e saj për të forcuar institucionet dhe proceset gjyqësore, duke përfshirë zhvillimin e programit të ri të masterit në kriminologji”, shkruan Yuri Kim në rrjetin social”, ka shkruar ajo në Twitter
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.