Sheiku Jassim bin Hamad al-Thani është i sigurt për blerjen e United

0
Shpërndaje lajmin

Sheiku Jassim bin Hamad al-Thani është i sigurt për blerjen e Manchester United nga Glazers pavarësisht vonesës, raporton The Guardian.
Bankieri nga Katari beson se oferta e tij do të pranohet nga amerikanët. Kjo nuk është e gjitha, oferta e tij është ajo që përfshin pastrimin e klubit nga të gjitha borxhet.
Ka pasur interes nga kompanitë amerikane të investimeve Carlyle Group dhe Ares. Të dy thuhet se duan aksione të pakicës, që është një opsion që Glazers po eksplorojnë.
Megjithatë, Sheiku Jassim thuhet se ka paraqitur një ofertë të konsiderueshme dhe beson se është e mjaftueshme që Glazers të sanksionojë shitjen. /G.D /
Burimi: The Guardian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *