January 18, 2022

Shitet me çmim rekord vepra e pikturuar nga një derr

Shpërndaje lajmin

Një pikturë abstrakte e realizuar nga një derr është shitur me çmimin prej 20.000 paundësh.

Mediat e huaja bëjnë me dije se piktuara me emrin “Wild and Free”, u ble disa orë pasi doli në shitje.

Pronarja e pikturës tashmë është një gjermane e identifikuar si Peter Esser. Shitja e pikturës së bërë nga derri e theu rekordin e mëparshëm për një vepër arti të një kafshe, të vendosur nga shimpanze Congo më 2005, kur çmimi ishte 14.000 funte.

Derri me emrin Pigcasso, ishte shpëtuar pak kohë para therjes dhe ai tashmë ka sjellë një vepër me një çmim marramendës.

Shitja e pikturës së bërë nga derri e theu rekordin e mëparshëm për një vepër arti të një kafshe, të vendosur nga shimpanze Congo më 2005, kur çmimi ishte 14.000 funte./


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *