Shkatërrohet banada italo-shqiptare në Bergamo, 43 të arrestuar, sekuestrohen 4 mln euro

Shpërndaje lajmin

Autoritetet italiane kanë çmontuar nabdën italo-shqiptare të trafikut të drogës në Bergamo.
Për pasojë janë arrestuar 43 persona, anëtarë të bandës, ndërsa janë sekuateruar 4 milionë euro.
Detajet për mega operacionin anti-drogë do të jepen gjatë një konference për shtyp nga prokurori i Bergamos , në orën 12.30 në gjykatën e Bergamos , në lidhje me Agjencinë Evropiane për Bashkëpunim Gjyqësor Penal (Eurojust) dhe Autoritetin Gjyqësor Shqiptar./ /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *