Shkoi për të peshkuar, burri gjendet pas dy ditësh në gojën e krokodilit

0
Shpërndaje lajmin

Mbetjet e trupit të një burri australian, i cili u zhduk duke peshkuar me miqtë, janë gjetur nga autoritetet brenda një krokodili.Kevin Darmody u pa për herë të fundit në Kennedy’s Bend, një habitat i njohur për krokodilët në një pjesë të largët të Queenslandit verior.
Pas një kërkimi dyditor në zonë, policia asgjësoi dy krokodilë të mëdhenj në barkun e të cilëve gjeti pjesë të trupit të njeriut. Darmody ishte një peshkatar me përvojë dhe një anëtar i njohur i komunitetit në Cape York.
Mbetjet njerëzore u gjetën brenda vetëm njërit prej zvarranikëve, por oficerët e kafshëve të egra besojnë se të dy ishin të përfshirë në incident.
/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *