January 24, 2022

Shkoi për t’i dhënë dorën, reagimi i tifozit bën namin në rrjet (VIDEO)

Shpërndaje lajmin

Futbolli është i paparashikueshëm jo vetëm brenda fushës së lojës por dhe jashtë saj.

Shpesh krijohen momente gazmore mes tifozëve dhe lojtarëve. Rasti i fundit ka ndodhur në Belgjikë.

Një video po bën namin nëpër rrjetet sociale.

Në të duket një tifoz, i cili i kërkon lojtarit që t’i japi dorën.

Lojtari afrohet po në moment të fundit tifozi e largon dorën dhe i bën gjeste. Kaq mjaftoi që rrjeti të shpërthente nga të qeshurat.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *