“Shkuam në apartamentin e tij por ishte shumë i turpëshëm”, modelja argjentinase thotë se kaloi një natë me Messin

0
Shpërndaje lajmin

Në vitin 2016, modelja argjentinase Xoana Gonzalez pohoi se kishte fjetur me Messin pas një feste në vitin 2011.
Duke folur në televizionin peruan, ajo tha: “Ka qenë shumë vite më parë. Në të vërtetë ai ishte shumë i ri. Por ai e dinte se çfarë po bënte, nuk ishte i vogël, kjo ishte gjëja e rëndësishme”.

Unë isha kurioze të shihja se kush ishte dhe ngriva kur pashë se ishte idhulli im Messi. Ai dërgoi sigurimin e tij te më merrë, aty vura re se ai është shumë i turpshëm”.

“Ne folëm për muzikën dhe nuk mbaj mend nëse më tha se kishte një të dashur apo jo. Pas pak shkuam në apartamentin e tij në Puerto Madero”.
“Kur dikush luan në të gjithë fushën, ju prisni që dikush të kthejë favorin. Doja që ai të më tregonte më shumë se kaq. Në një moment u ndjeva sikur isha me një trup të vdekur”. /G.D /

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *