January 24, 2022

Shoqata e grave “Dora d’Istria” në Gjermani zhvillon projektin “Shtëpia ime në Dyseldorf”

Shpërndaje lajmin

Bëhet e ditur se shoqata e grave “Dora d’Istria” në Gjermani po zhvillon projektin “Shtëpia ime në Dyseldorf”, shkruan albinfo.ch.

Projekti synon informimin me institucionet e Dyseldorfit dhe detyrat e këtyre institucioneve për të lehtësuar integrimin e migranteve të sapoardhura në qytet.

Mund të jetë një imazh i 8 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Në këtë mënyrë, informimi i  drejtpërdrejtë i migranteve të posaardhura u lehtëson integrimin dhe fillimin e një jete të re në Dyseldorf. Pas vizitës sonë në Parlamentin shtetëror u njohtuam edhe më për së afërmi me orientimin politik të Republikës dhe shtetit gjerman.

Ne do t’u ofrojmë grave që jetojnë në Düsseldorf mundësinë për të marrë informacione nga institucionet dhe kështu të integrohen më lehtë në shtetin gjerman. /Albinfo

Mund të jetë një imazh i 6 persona dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

 

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *