“Shpresë e rreme”: Burundianët mashtrohen të paguajnë për të fituar azil në Serbi

Shpërndaje lajmin

Do të ishte e lehtë, tha ajo. Paguani ca para për ata të sistemit të azilit të Serbisë dhe më pas merr avionin. Vetëm se nuk funksionoi kështu për vëllezërit e motrat e Fabrice – dy motra dhe dy vëllezër – kur ata lanë Burundin e tyre të lindjes dhe zbritën në aeroportin e Beogradit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.