October 16, 2021

Shqipëri: Nis vaksinimi i hapur për moshat mbi 18 vjet

Shpërndaje lajmin

Ka nisur sot në Shqipëri vaksinimi i hapur për moshat mbi 18 vjeç

Ka dy ditë me radhë të gjithë qytetarët që kanë aplikuar për t’u vaksinuar në portalin e-Albania do kenë mundësi të imunizohen në një prej pikave të vaksinimit masiv.

Sipas zëvendësministres së Shëndetësisë, Eugena Tomini, janë më shumë se 23 mijë persona të grupmoshës 18-50 vjeç që kanë aplikuar për të marrë një nga vaksinat antiCovid.

Autoritetet shëndetësore bën të ditur gjithashtu se do të përdoren vaksinat Pfizer, AstraZeneca dhe Coronavac, por qytetarët nuk do kenë mundësi të zgjedhin një prej tyre.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *