Shpërndaje lajmin

Duke vlerësuar si tepër serioze gjenden e situatës ekonomike dhe politike të medias në Shqipëri, organizata ndërkombëtare Reporterë pa Kufij renditi Shqipërinë në vend të 103 në botë sa i përket lirisë së medias, një përkeqësim me 20 vende në krahasim me vitin paraardhës. “Gazetarët përballen me presione politike, të cilat u përkeqësuan gjatë vitit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *