“Shqipëria n’Kuvendim” konfirmon pakënaqësinë e shqiptarëve ndaj politikës

Shpërndaje lajmin

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim, IDM, prezantoi në një konferencë për shtyp të premten gjetjet e një anketimi të kryer në rang kombëtar, që u zhvillua gjatë nëntorit 2021 në formën e një eksperimenti social të quajtur “Shqipëria n’Kuvendim’. Sipas raportit, qytetarët shqiptarë janë të pakënaqur me gjendjen e demokracisë në vend. Vetëm 10% e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *