Shqiptarët e Serbisë druhen se fuqia e votës po u minohet sistematikisht

Shpërndaje lajmin

Pjesëmarrja e shqiptarëve në zgjedhjet e Serbisë më 3 prill duket se do të bjerë dhe nuk ka të bëjë fare me apatinë, thonë politikanët dhe studiuesit vendas. Arsyeja e vërtetë, thonë ata, është një politikë e çaktivizimit të adresave që ka bërë që mijëra shqiptarë të hiqen nga lista zgjedhore, me pasoja për përfaqësimin […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.