‘Shqiptarët meritojnë të përfaqësohen’, Likmeta: Kemi 31 vjet kontribut për Italinë

0
Shpërndaje lajmin

Anita Likmeta është kandidatja e parë shqiptare që konkurron për Dhomën e Deputetëve të Parlamentit Italian në zgjedhjet parlamentare që zhvillohen me 25 shtator.
Në një intervistë për Euronews Albania, Likmeta tha se komuniteti shqiptar e meriton të përfaqësohet në qeverinë italiane, duke qenë komunitet i dytë më i madh në vend dhe me një kontribut 31-vjeçar në këtë shtet.
Lajm ne perditesim
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *