Shqiptarët s’kanë besim tek institucionet, por vetëm tek familja

Shpërndaje lajmin

Edhe pse ndaj institucioneve shtetërore nuk kanë besim, shqiptarët vijojnë të kenë besim shumë të fortë tek familja.
Të pyetur nga Barometri në Euronews Albania se a ju besojnë familjes ose personave me të cilët jetojnë 96.6% janë përgjigjur po.

#tdi_1_3f8 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://euronews.al/wp-content/uploads/2022/11/page-1-14.png) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1_3f8 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://euronews.al/wp-content/uploads/2022/11/page-2-13.png) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1_3f8 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://euronews.al/wp-content/uploads/2022/11/page-3-5.png) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1_3f8 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(https://euronews.al/wp-content/uploads/2022/11/page-4-5.png) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1_3f8 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(https://euronews.al/wp-content/uploads/2022/11/page-5-4.png) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1_3f8 .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(https://euronews.al/wp-content/uploads/2022/11/page-6-3.png) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1_3f8 .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(https://euronews.al/wp-content/uploads/2022/11/page-7-2.png) 0 0 no-repeat;
}

1 of 7

89.3% e shqiptarëve i besojnë të afërmve dhe njerëzve me lidhje gjaku. Më i ulët është besimi ndaj miqve dhe shokëve me 62.8%.
Ndërsa ndaj fqinjëve besimi është 42.5%, 29.3% është besimi ndaj kolegëve dhe vetëm 25.2% është besimi ndaj njerëzve që vijnë nga e njëjta krahinë.
LEXONI GJITHASHTU

Rritet besimi i demokratëve tek opozita, gjetjet e Barometrit

Lëkundet besimi i socialistëve tek qeveria
Shqiptarët u besojnë më shumë ndërkombëtarëve se institucioneve shtetërore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *