Shteti i dështuar i Putinit

0
Shpërndaje lajmin

Lufta e presidentit rus Vladimir Putin kundër Ukrainës, po rezulton një marrëzi e jashtëzakonshme – dhe tejet brutale. Kaq i madh është gabimi i tij me këtë luftë, saqë ai mund ta ketë bërë tani Rusinë një shtet të dështuar. i përkufizuar nga Fjalori i Oksfordit si një shtet ku “sistemi politik ose ekonomik është […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *