Shtyhen deri më 30 shtator regjistrimet e nxënësve në e-Albania

0
Shpërndaje lajmin

Ministria e Arsimit dhe Sportit njofton se të gjithë nxënësve në arsimin parauniversitar, të cilët ende nuk janë regjistruar nëpërmjet portalit e- Albania, por vijojnë mësimin fizikisht, të regjistrohen online brenda datës 30 shtator.
Kjo, nisur nga fakti se, viti 2023-2024 është viti i parë shkollor, ku, i gjithë dokumentacioni shkollor (regjistra, fletë informuese për prindërit, dëftesa, etj.) do të realizohet vetëm nëpërmjet sistemit SMIP.
“Ministria e Arsimit dhe Sportit i’u kërkon të gjithë strukturave të saj të varësisë si, DPAP, DRAP, ZVAP dhe drejtorive e institucioneve arsimore, të mbështesin dhe asistojnë personat që ushtrojnë përgjegjësi prindërore, që asnjë nxënës të mos mbetet i paregjistruar brenda afatit të përcaktuar”- thuhet në njoftimin e Ministrisë.
LEXONI GJITHASHTU: 

Suedia po heq tabletët në shkolla, rikthim te letra dhe lapsi
Biden do të presë Zelenskyn në Shtëpinë e Bardhë javën e ardhshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *