Shpërndaje lajmin

Shtyhet seanca e parë gjyqësore mes Princit Leka dhe Elia Zarahisë.
Kjo ishte seanca e parë e pajtimit mes dy palëve, lidhur me procesin gjyqësor për divorcin.
Elia ishte e pranishme së bashku me avokaten e saj, ndërsa seanca u shty për shkak të mungesës së Princit dhe avokatit të tij.
Seanca e rradhës do të zhvillohet në datën 11 Prill. Kujtojmë se pak ditë më parë pati edhe përplasje fizike mes Proncit dhe ish-bashkëshortes së tij dhe të atit të saj.
Pas këtij konflikti, Gjykata vendosi që Elia dhe Leka Zogu duhet të qëndrojnë 5 metra larg njëri tjetrit, ndërsa princi do të takojë vajzën Geraldinë me praninë e Dados.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *