Si duhet të ndryshojë Evropën lufta në Ukrainë

Shpërndaje lajmin

Në Evropë është rikthyer lufta. Një muaj më parë, një fuqi e madhe evropiane sulmoi fqinjin e saj më të vogël – për të cilin pretendon se nuk ka të drejtë të ekzistojë si një shtet-komb sovran – dhe madje kërcënoi se do të përdorte armë bërthamore kundër atyre që e sfidojnë atë. Me këtë, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.