September 25, 2021

Si po vlerësohet qeverisja 100 ditëshe e Joe Biden?

Shpërndaje lajmin

Joe Biden po i afrohet kufirit të 100 ditëve të para të qeverisjes së tij me një nivel konsensusi relativisht të fortë.

Sipas një sondazhi të bërë nga Qendra Kërkimore “Pew”, 59% e amerikanëve e miratojnë punën e tij (54% në mars), një përqindje e krahasueshme në të njëjtën periudhë me atë të disa paraardhësve të tij (Barack Obama 61%, H.W.Bush 58%) dhe dukshëm më i lartë se ai i Donald Trump (39%), raporton Ansa, përcjell Albinfo.ch.

Gjithashtu, 72 % e të anketuarve thanë se administrata e Biden bëri një punë të shkëlqyeshme ose të mirë në menaxhimin e prodhimit dhe shpërndarjes së vaksinave.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *