Si të prisni qepët pa derdhur asnjë lot (VIDEO)

0
Shpërndaje lajmin

Videot në Tik Tok tregojnë ide të ndryshme për përdorimin e kuzhinës çdo ditë.
Një nga gjërat që përfshin edhe lot gjatë gatimit është prerja e qepës.
Klipi i shkurtër i publikuar nga një përdorues ka arritur të mbledhë më shumë se pesë milionë pëlqime dhe jo pa arsye pasi shumë njerëzve është një truk i zgjuar dhe i dobishëm për prerje të shpejtë!

@casa_tips
White or red onion? which one do you prefer to eat ? Tell us in the comments. A fork + a strong peeler made in Germany = epic win ! #kitchenhacks #vegetablepeeler #casatips
♬ son original – Casa-Tips.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *