Si të vendosen sanksione ndaj një fuqie bërthamore

0
Shpërndaje lajmin

Skenat e tmerrshme pas tërheqjes së Rusisë nga Bucha, ku Ukraina akuzon trupat ruse për torturim dhe masakrim të civilëve, kanë intensifikuar presionin ndaj Perëndimit për të ofruar më shumë armë për Ukrainën dhe që Evropa të ndalojë importet e energjisë ruse. Por përtej çështjes legjitime të gatishmërisë së Evropës për të paguar një çmim […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *