Simpozium shkencor: GJERGJ KASTRIOTI – SKËNDERBEU, “Mbrojtësi i civilizimit evropian”

0
Shpërndaje lajmin

Me rastin e 619-vjetorit të ditëlindjes së Kryeheroit tonë kombëtar, GJERGJ KASTRIOTI – SKËNDERBEU, Lidhja e Historianëve Shqiptarë në Botë me seli në Zvicër dhe Shoqata GJERGJ KASTRIOTI Zvicër organizojnë Simpozium shkencor me titull:
GJERGJ KASTRIOTI – SKËNDERBEU: “Mbrojtësi i Civilizimit Evropian”
Referuesit:
Qetim Kryeziu (Suedi), Paulin Zefi (Shqipëri), Camelia Nita (Rumani), Skender Hushi (Itali), Murat Ajvazi (Zvicër) etj.
Të shtunën, më 25 maj 2024, në orën 20:00, Grampenweg 5, 8180 Bülach, Zvicër
Për info gjergj@kastriot.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *