“Sipërmarrja duhet të ndërgjegjësohet, Rama: Ta vlerësojmë punonjësin shqiptar si sytë e ballit

Shpërndaje lajmin

Kryeministri Edi Rama në një takim me sipërmarrësit, theksoi se ata duhet të bëjnë më shumë për punonjësit për t’i mbajtur në vend.
“Duhet ta vlerësojmë punonjësin shqiptar si sytë e ballit dhe ta ndihmojmë me çdo çmim. Nëse sot ka një problem dramatik gjithë industria e fasonëve është se nuk kanë menduar për këtë ditë. Dhe në këtë industri janë disa pionerë që kanë menduar por janë pak. Ata gratë që i kanë marrë që në ’90 dhe u kanë marrë shpirtin të shtunë dhe të dielën, iu ka ardhur mosha e pensionit. Nuk mund t’i zëvendësojnë me vajzat e TikTok-ut, që të vijnë në Kamëz apo Paskuqan ku janë industritë dhe të marrin makinën qepëse për 40 mijë lekë“, tha kryeministri Rama.
vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *