“Situatë e qartë”: KPA vlerëson se Shpresa Beçaj duhej të rivlerësohej vetëm si gjyqtare

0
Shpërndaje lajmin

Pas përfundimit të mandatit të anëtares në Gjykatën e Lartë në vitin 2013, Shpresa Beçaj paraqiti kërkesë pranë ish-Këshillit të Lartë të Drejtësisë, KLD për emërimin e saj si gjyqtare në Gjykatën e Apelit Tiranë. Kërkesa e Beçajt nuk u shqyrtua nga ish-KLD dhe për pasojë u trajtua me pagesë kalimtare gjatë periudhës 2013-2016. Me […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *