S’ka para nga qeveria zvicerane për Eurovizion 2025

0
Shpërndaje lajmin

Ndërsa qytetet e mundshme konkurrojnë për të drejtën për të pritur Konkursin e Këngës në Eurovizion për vitet e ardhshme, qeveria federale e ka bërë shumë të qartë – nuk do të ketë para nga qeveria.
Zyra Federale e Kulturës tha për shtypin se mbështetja financiare për konkursin vitin e ardhshëm nuk është në diskutim, transmeton albinfo.ch.
Financimi do të jetë kryesisht për Korporatën e Transmetimeve Zvicerane dhe qytetin pritës dhe kantonin.
Do të ketë disa burime të tjera të ardhurash, si sponsorizimi dhe shitja e biletave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *